Oldalak

2011. január 27., csütörtök

Welcome :)

Azt hiszem elkezdem, mert illik valahogy elkezdeni. Szóval ez a blog nem a lelki a válságokról szól, meg arról, hogyan omlik össze egy élet, és arról sem, ki mennyire tud maga alá kerülni, és még sorolhatnám, szóval tulajdonképpen semmi érdekes... ez egy vidám blog, vidám gondolatokkal, vidám történetekkel, vidám, optimista életszemlélettel. Ez a blog arról szól, hogyan gondolkozzunk pozitívan, hogyan lássunk meg mindenben valami jót, hogyan örüljünk az életünknek, hogyan legyünk boldogok a mindennapokban. Szóval tényleg semmi érdekes...

Hol is kezdődött? Anyósoméktól hazafelé, a játszótérnél. Ott kezdtem el azon gondolkozni, hogy a férjem édesanyjának mennyire igaza van: az emberek panaszkodnak... és panaszkodnak és panaszkodnak, és minél több van nekik, annál többet panaszkodnak, és betegek és fáradtak, tele vannak ellenségekkel, fáznak és éhesek, nincsenek barátaik, a család elfordult tőlük és még sorolhatnám... ez egy teljesen tipikus magyar mentalitás. Én úgy döntöttem, nem kérem, köszönöm!

Innen már csak egy ugrás volt az erről a szemléletről szóló könyvek olvasása, elmélyítése, elgondolkodás a dolgokon... és a teljes szemléletváltás. Az az igazság, hogy mindegy, hogy hisz-e benne az ember, vagy nem, a dolog működik, ha valaki pozitívan áll az élethez, bizony jó dolgokat fog tapasztalni, és bármilyen kellemetlen is, boldog lesz.

Szóval erről szól ez a blog. Hogyan legyünk maradéktalanul boldogok.

2 megjegyzés: